Gamla R8me versionen stängs ner


Eftersom alla kunder nu är uppe och rullar på vår nya R8me-plattform har vi satt datum för att stänga ner den gamla versionens statistik. Även om tjänsten inte är aktiv via de tidigare touchskärmarna så går det att se sin gamla historik och ladda ner den lokalt.

30:e April stängs systemet ner helt och information kommer att gå ut till berörda kunder inom kort. I den informationen kommer även framgå hur ni ändrar om i den gamla skärmen som satt på stolpen så att den kan användas att läsa ut statistiken från den nya plattformen.

Nu kan vi som enda leverantör, stolt erbjuda, en kundfeedback-lösning som INTE innebär någon månadskostnad eller löpande abonnemang.

Läs mer om produkten, http://www.silverunitsystems.se/shop/r8me-mini-baspaket

Dela artikeln i ditt nätverk ⇒