R8me utan månadskostnad


Vår tjänst för att samla in åsikter och kundfeedback från besökare och kunder har funnits i 3år. R8me, som vi fritt översätter till, bedöm mig, har alltid haft månadsavgift. Detta på grund av att det kommer till drift av molnlösningen och internetanslutning.

Under åren har vi insett att många av de segmenten vi rör oss inte vill eller föredrar månadsavgift på tjänster de köper in. De vill äga lösningar de köper. Även om vi redan idag är den mest kostnadseffektiva lösningen för kundnöjdhetsmätningar och kundfeedback för insamling av omdömen och åsikter. Är vi inte främmande för att utveckla oss, vårt utbud och våra system.

Under våren har vi tittat på en rad olika alternativ och tagit fram en lösning som är en produktifiering av R8me, omdömestjänsten med internetaccess.

Det går redan nu att läsa om den i vår e-shop. Vad föredrar du? Att hyra eller köpa?

Dela artikeln i ditt nätverk ⇒