Version 1.8.5 tänjer på gränserna


I och med att vi släpper ny version så utökar vi med nya funktioner och val möjligheter. Beräknad lansering för TRAC 1.8.5 är Juli/Augusti. I sann Silverunit Systems anda behöver du som använder vår mjukvara inte göra något själv för att få tillgång till funktionerna. De kommer per automatik och kostnadsfritt till din plattform.

Tryggheten ligger i vår licensmodell. Fast pris inget krångel. Modulen R8me som är ny i TRAC (uttalas rejt me, från engelskans rating) har blivit ett välpaketerad koncept som även fungerar utanför Sveriges gränser. I denna version av TRAC blir R8me mer integrerad och experiment med automatiska mätpunkter genomförs förhoppningsvis under hösten.

En automatisk mätning kan exempelvis vara en ljussensor som registrerar ett avbrott i ljusflödet och där igenom släpper en signal till mjukvaran. Mer om det får ni kanske läsa om senare under året.

Nu till de nya funktionerna i version 1.8.5, i stora drag.
För de som använder just Re8.me inom sin verksamhet kan vi nu avslöja att ni kommer kunna ändra frågan själva genom samma inloggning och gränssnitt som ni läser ut statistiken.

För de användare som bedriver mätning och kundhantering i TRAC kan vi glädjande meddela att det nu är tidstyrd inloggnings-session med påminnelse om att man snart loggas ut. Dessutom kommer stöd för klipp och klistra funktion av personuppgifter.

Oavsett vilken modul man använder är det även möjligt att välja själv vilken typ av graf man vill använda sig av, Flash eller vår egna grafikgenerator. Flash har sedan en tid varit diskussion för hurvida de innehåller säkerhetsluckor men vissa gillar den fortfarande. En del organisationer har policy att inte använda flash alls på de egna datorerna. Båda versionerna är såklart utskriftvänliga.

Dela artikeln i ditt nätverk ⇒