Version 1.8.3 av TRAC är på gång


Sedan starten av utveckling 2006 har mycket hänt. Designen har ändrats, funktioner har tillkommit, ändrats, stannat av, tagits bort men framför allt, TRAC har aldrig slutat att förbättras. Företaget Silverunit Systems, startade som ett projekt med grund i ett behov som fortfarande inte stillats. Växte till ett handelsbolag och som idag är ett aktiebolag.

Nu när version 1.8.3 är i slutfasen av de sista testerna känns de extra spännande. Vad som väntar är svårt att förutse.

Lite kan vi avslöja. De första testerna på ipad är gjorde och det visade sig att det gick över förväntan. Nya finesser som levande text-“noterings”-dokument med klipp och klistra funktion, mer exakt statistik av på loggar respektive kontakt. Noteringar är tydligare och de senaste loggade detaljerna är utökade.

Allt på feedback från våra användare. Att leva med ständiga förbättringar är intressant, utmanade och lärorikt.

Dela artikeln i ditt nätverk ⇒