Om företaget, affärsidé, vision och vår r-licens | Silverunit Systems

Företaget

Silverunit Systems AB, från det företagstäta och innovativa kungariket Kungsör

Det lilla snabbfotade företaget från det företagstäta och innovativa kungariket Kungsör. Vi har ett synsätt på jobb, kunder, partners och alla relationer där emellan som inte alla gånger pekar rakt mot fakturering.
Silverunit Systems gör mycket bara för att det går, det är frihet.

Vi är anslutna till flera olika nätverk där det är högt till tak och bra med bollplank. Det ger bra feedback och styrka till våra ideér på systemlösningar som ligger på hyllan. Med andra ord - Det vi har idag är bara början!Silverunit - inte som andra

Vi som står bakom Silverunit Systems AB är relativt unga. Företaget som aktiebolag likaså. Innan aktiebolaget startades har det drivits som en idé, ett projekt och handelsbolag.

Med entreprenörsanda och nytänkande vill vi tro att planen är kontroversiell, banbrytande och innovativ. Med stöd av tydlig etik- och affärsattityd vill vi vara ett företag som håller i längden.

Silverunit – Bred kunskap

Efter många år inom kundintensiva branscher inrikes och utrikes. Insåg vi att de stödsystem som fanns tillgängliga inte var tillräckligt flexibla, användarvänliga och enkla att implementera i befintliga processer.

Med denna bakgrund beslöt vi oss att uppfylla det behovet med ett helt nytt system. Det är grunden bakom all mjukvara vi säljer. Utvecklade av oss med full kontroll utan tredje-parts insyn. Integritet är viktigt. Inte bara för oss utan även våra kunder.

Affärsidé

Silverunit Systems hjälper, med egna mjukvaror, organisationer och företag att förbättra, kvalitetssäkra och processtyra sin verksamhet.
Vision

Vi ska…
- vara det mest innovativa företaget i sitt verksamhetsområde
- symbolisera kvalité i alla förehavanden
- vara ett proaktivt företag med korta beslutsvägar
- jobba med ett brett spektrum av teknikplattformar

Vad mer vill du veta om oss

R-licens?
Aggerande Kontrollerade!
Trygga affärer

Läs mer

Miljöarbetet i våra
System och vår
Organisation

Läs mer

Vi levererar kvalité!
Tackvare kompetent
Nätverk och partners

Läs mer
Anlita ett företag du kan lita på, ett företag med R-licens. Läs mer här