Svinnrapport - mätverktyget som mäter matsvinn | Silverunit Systems

Silverunit Svinnrapport

Rapporttjänsten Svinnrapport är mätverktyget för dig som sitter och rapporterar matsvinn

Dynamisk Svinnrapport mäter skolkökens tallrikssvinn

Med stor sannolikhet vill vi säga att ni lägger ner en timme eller mer i veckan på att fylla i en excel eller liknande dokument. Som sedan sparas ner på datorn lokalt eller i ett nätverk. Dessutom kanske ni även skapar egna diagram för att kunna läsa ut siffrorna på ett tydlig sätt. Allt tar då ännu längre tid.

För det första är det en dyr lösning om man tittar på vilka timlöner era anställda har. För det andra så är det inte datasäkert. Dessutom, om filen försvinner, datorn går sönder eller om den anställde lägger in siffran fel är all tid ni lagt ner förgäves.

Att genomföra en svinnmätning med Svinnrapport är enkelt och det tar under 1 minut att rapportera in 3 olika rapporteringar per kök. Den som sedan sammanställer får lägga ca 5 minuter på att ta fram den totala sumeringen över hela kommunen och respektive kök. Då kommer dessutom diagrammen med per automatik.

Datasäkert hjälpmedel för era certifieringar

Med vår mjukvara Svinnrapport rapporterar ni era värden med ett par enkla musklick. I realtid lagras datan på respektive avdelning i er organisation. Rapport kan ni sedan få fram baserat på era egna valda datum. När det passar er.

Ni kanske har Grön flagg eller försöker få. Genom Svinnrapport får ni då en mycket enklare vardag. Om ni dessutom jobbar med processer från exempelvis Skolmat Sverige eller Skolmatens vänner. Då har ni säkert märkt att de har tydliga mätvärden ni skall lagra och analysera. Då är Svinnrapport det enda rätta för er.

Statistik

Genom att varje avdelning inom er organisation har eget inlogg till systemet så delas alla vikter som ni mäter upp enligt en tydlig organisatorisk struktur. Ni benämner själva köket eller serveringstället så ni enkelt ser vem som är vem i statistiken. Statistiken lagras i vår molnlösning och kan ses i siffror, linje-, stapel- och cirkel diagram.

När ni vill se hur mycket matsvinn ni mätt upp vikten på, väljer ni själva vilka datum ni jobbar med. Visa ledningsgrupp eller personal direkt på skärmen eller skriv ut. Alla alternativ har vi stöd för. Olika behörigheter för olika nivåer i större organisationer är en självklarhet för oss. De kan till och med ha egna inlogg så går kommunikation och uppföljning mycket snabbare än om man skall skicka papper eller filer.

All information går att se samlad eller uppdelad på ett flertal olika kategorier. Ni kan även se det samlat i en klump över tid eller uppdelad dag för dag. Lämpligt vid exempelvis en jämförelse av resultat mot matsedel.

Användningsområden

Tjänsten är anpassad för att jobba mot restauranger, storkök, skolkök, serveringställen och egentligen alla lokaler där det finns matsvinn att följaupp. Ni mäter fortfarande enligt era egna sätt, tider och processer. Rapporteringen av resultatet gör vi enklare.

Byt ut era excelfiler mot ett användarvänligt och snabbare sätt att mäta och analysera er verksamhet. Även om personalen byts ut så är inrapporteringen den samma. Det skapar trygghet för personalen. Arbetsbelastningen minskar i och med att de som känner sig osäkra på att leta filer på en dator enkelt går in via en egen www-adress.

Inlogget är kopplat till lokalen så även vikarier kan använda det. Ni slipper luckor vissa dagar om ordinare personal inte är på plats. Det går att rapportera in i efterhand och det kräver en liten djupare kunskap om statistiken.

Se vår demonstrationsfilm

Höj kvalitén till 720p HD för ännu bättre bild i inställningarna                             

Läs mer om våra andra system för mätning av din verksamhet

Silverunit TRAC

Utvecklingen av mjukvaran TRAC har pågått sedan tidigt 2006

Ett verksamhetssystem som gör det möjligt att mäta dina hanteringar och koppla dessa, samt hanteringar, till kontaktuppgifter och påminnelser.

Grund-applikationen kallas TRAC och stödjer er när ni skall mäta och följa verksamhetens utveckling. Ni väljer själva vilka nyckeltal som ni behöver mäta eller vilka mjuka värden som ni behöver ha översatta till mätbara värden. Klarar avvikelsehantering och processerflöden. Skapar automatiskt grafer och rapporter.

Webbaserat och kompatibelt med alla på marknaden förekommande datorer, webbläsare, surfplattor och mobiltelefoner (med inbyggd webbläsare). Skalbart i flera nivåer.

Mer om Silverunit TRAC

Silverunit R8me

Omdömestjänsten som gör det möjligt att mäta besökares åsikter i frågor som ni själva ställer

Ställ egna frågor till dina besöker, likt kundundersökning/besöksenkät i butik, i kassan eller i väntrummet.

R8me mini ger dig som ansvarig en överblick av besökarnas upplevelse hos er i realtid. Jämför dina avdelningar, orter, regioner eller land mot varann. Följ utfallet i anslutning till en kampanj eller förbättringsåtgärd. Sammanställning i flera olika grafer, olika dokument eller spara den råa datan.

Vi ger dig valmöjligheterna. Frågorna väljer du och ändrar själv efter era behov. För er som har ett högtflöde av besökare och vill tidigt fånga upp deras bedömning av er.

Mer om Silverunit R8me
Anlita ett företag du kan lita på, ett företag med R-licens. Läs mer här