Vad erbjuder Silverunit?

Mätsystem och systemutveckling

Mätsystem baserade på beprövad teknik

Vi följer nutidens standarder och är förespråkare av open-source

Flexibilitet

Allt programmeras manuellt för att säkerställa funktion och flexibilitet. Till vissa funktioner inkluderas färdiga teknik-bibliotek. Vi använder alltid open-source lösningar

Följer nutidens standard

Vi följer utvecklingen runt företag som levererar webbläsare, operativsystem, hårdvara och datakod. Vårt krav är; plattformsoberoende

Nära skräddarsytt

Våra lösningar är mer anpassade för ett större spann mellan äldre tekniker och de nyaste, till skillnad mot en ”App”-tillverkare. Samt andra som baserar sin teknik på vad som är hett just nu

Grundprinciper

Grundprinciperna i våra applikationer kommer från många år av processarbete, verksamhetsoptimering och analyser. Erfarenheterna började samlas redan år 2000

Utvecklas med din hjälp

90% av utvecklingen baseras på feedback från användare och utveckling pågår ständigt. Vi alpha, beta och live testar innan lansering

Alla verksamheter går att mäta

Så länge du gör det på rätt sätt och med rätt värden. Vi erbjuder är olika verktyg som hjälper er verksamhet att lära känna de mjuka värdena

Utvecklad mellan 2006-2016

Silverunit TRAC

Ett verksamhetssystem som gör det möjligt att mäta dina hanteringar och koppla dessa, samt hanteringar, till kontaktuppgifter och påminnelser.

Grundapplikationen kallas TRAC och stödjer er när ni ska mäta och följa verksamhetens utveckling. Följer avvikelsehantering och processerflöden. Skapar automatiskt grafer och rapporter. Webbaserat och kompatibelt med alla på marknaden förekommande datorer, webbläsare, surfplattor och mobiltelefoner (med inbyggd webbläsare). Skalbart i flera nivåer.

Då nischade verksamhetssystem tar allt större plats på marknaden avslutades sista kontraktet skiftet 2017/2018 och online-versionen stängdes ner tillsvidare.

Utvecklad mellan 2010-2017

Silverunit R8me

Ställ egna frågor till dina besöker, likt kundundersökning/besöksenkät i butik, i kassan eller i väntrummet.

R8me mini ger dig som ansvarig en överblick av besökarnas upplevelse hos dig i realtid. Jämför dina avdelningar, orter, regioner eller land mot varann. Följ utfallet i anslutning till en kampanj eller förbättringsåtgärd. Sammanställning i grafer som kan sparas som data för egen behandling.

Under 2017 uppdagades stora luckor i alla vanligt förekommande nätverksprotokoll och försäljningen lades på is tillsvidare då vi inte kunde garantera vår egna säkerhet.

Utvecklad mellan 2009-2016

Silverunit Svinnrapport

Tjänsten har växte fram baserat på behovet att mäta skolmatens höga svinn och önskan att kunna optimera måltiderna i skolköken.

Spara, analysera och följ hur mycket mat som slängs under skolmåltiden. Enkel och säker lagring av data till skillnad mot riskfyllda excellösningar. Oändligt med samtidiga användare i systemet och fullt anpassat till hela er organisation.

Dock är cyklerna mellan mätningar för långa för att vara lönsamma och online-versionen stängdes 2018.

Produktwebb & Verksamhetssystem

Webblösningar

Skräddarsydda lösningar i webbformat för exempelvis upprättande av offert baserat på ett artikelregister, åf-support lösningar och provisions/försäljnings-statistik. Nischade sidor för produkt/tjänste-presentationer.

Det är något som blivit efterfrågat mer och mer. Vår erfarenhet kommer till nytta där vi själva gör utvecklingen eller är med och sätter upp design och utformning.

Våra referenser
Få inspiration & se kvalité